Automaattinen märkäliima-etikettikone

Automaattinen märkäliima-etikettikone
Automaattinen pullon märkäliimojen etiketöintikone automaattisesti merkitsee pyöreän lasisen, muovisen, alumiinisen, lemmikkieläinten, pahviastian, kääritään tarrat pystyasentoon kylmällä liimalla. Kone on jäykkä, monipuolinen ja suunniteltu luotettavuuden ja toiminnan tehokkuuden lisäksi, sillä on useita ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat lisäetuja.
1, Märkäliimojen etiketöintikone hyväksyy kypsä PLC-ohjausjärjestelmä
2, liima-etiketti sisältää kuljettimen, liitä etiketti pulloon liimalla
3, Märkäliimojen etiketöintikonetta käytetään laajalti pyöreän esineen merkitsemiseen sellaisilla teollisuudenaloilla kuin ruoka, lääke, päivittäinen kemikaali ja niin edelleen.

MalliPullon liima-etikettikone
AJAAVaihdemoottorikäyttöinen
PULLON HALKAISIJAФ55-110mm
Pullon korkeus60-450 mm
MERKINTÄNOPEUS50-120 kpl / min
LABELSIZELeveys: 20-220mm Pituus: 80-370mm
KONEEN KOKO2400 * 824 * 1100 mm
TARKKUUS± 1 mm
SyöttötehoAC 220V / 380V 50 / 60Hz 750W

Tuotteen ominaisuudet

* Käyttö: Märkäliima-etikettikoneen etikettiruutua voidaan vaihtaa etiketin koon mukaan.

* Materiaali: Liimamerkintäkone on valmistettu ruostumattomasta teräksestä SUS304

* Kokoonpano: Märkäliima-etiketti hyväksyy tunnetut japanilaiset, saksalaiset, amerikkalaiset, korealaiset tai taiwanilaiset tuotemerkin osat

* Ruuvipulloon perustuen pullojen liikkuminen on tasaisempaa.

* Etikettilaatikkoa voidaan ohjata erilaisten merkintäpyyntöjen täyttämiseksi.

* Tarraruudun kokoa voidaan muuttaa tarran koon mukaan. Käyttö on kätevää ja helppoa.

* Se käyttää liimapumppua ja liimaa voidaan käyttää pyöreästi. Virtaavan liiman määrää voidaan myös muuttaa erilaisten merkintäpyyntöjen täyttämiseksi.

* Vertaa itsekiinnittyviin tarroihin, Paperitarrat tekevät edullisista.

Yksityiskohdat

Edut

1. Koko kone käyttää 304 ruostumatonta terästä ja edistynyttä alumiiniseosta, täyttää GMP-vaatimukset.

2. Automaattinen etikettien lähetys, automaattinen liittäminen, automaattinen etiketöinti, jotka parantavat merkittävästi etikettien tehokkuutta.

3. Edistyksellinen yhteensopiva ihmisen ja koneen välinen käyttöliittymäjärjestelmä, yksinkertainen ja intuitiivinen, täynnä toimintoja ja runsaasti online-ohjetoimintoja.

4. Pullot käyvät sujuvasti ja kuljettimessa olevilla pulloilla pyörivällä ruuvilla, ja sijoitus on luotettavaa. Vierintämekanismin avulla etikettiliitäntä on hyvä, etikettien luotettavuus paranee, suojalaite on varustettu ilman pulloa lähetetty, etikettiä ulos, ei tahnaa, ei merkintöjä ja niin edelleen.

5. Erittäin puhdas kupariliimalaatikko sovitetaan ruostumattomasta teräksestä valmistetun telan kanssa prosessin tarkentamiseksi. Liiman paksuus voidaan säätää tarpeen mukaan, ja liima on sama, jotta eliminoidaan liimahukka ja liimavuodon ilmiö.

6. Erityinen kumitela käsitellään useilla prosesseilla ilman muodonmuutoksia ja kulutuskestävyyttä. Liima on tasainen ja kevyt, ja liiman määrä säästyy.

7. Älykäs ohjaus, automaattinen valosähköinen seuranta, kun ei esineitä eikä merkintöjä, ei automaattista etikettikorjausta ja automaattista etikettitunnistustoimintoa liimavuotojen ja etikettihävikin estämiseksi.

8. Tyhjiöimujärjestelmän ja hihnayhteistyön avulla etiketti voi tarttua pulloon tasaisesti.

9. Taajuusmuuttajaa käyttämällä moottorin nopeutta voidaan säätää vapaasti ja etikettikapasiteettia ohjataan vapaasti.

10. Se voi toimia yksin ja myös liittää tuotantolinjan.

11. Liimalaatikon, päällystetyn kumipyörän ja pyörivän tornin erotussuunnittelu helpottaa ja nopeuttaa puhdistusta.

12. Maailmankuulu sähkökonfiguraatio valitsee koko koneen laadun varmistamiseksi, sen vakauden lisäämiseksi, pidemmän käytön ja vähemmän huoltoa varten.

13. Etikettien, kuljetuksen ja pullojen erottamisen nopeudella voidaan toteuttaa portaaton nopeuden säätö ja säätää tarpeen mukaan.

14. Säätö on yksinkertainen, pienen määrän osien, kuten tornin, alipainevyön ja niin edelleen, vaihto voidaan nopeasti säätää ja tyydyttää pullon erilaisilla ominaisuuksilla. Ja säätökertoimet voidaan sulkea pois maksimiin.