Automaattinen laatikkokulman etikettikone

Automaattinen laatikkokulman etikettikone
Konetta käytetään laajalti kosmetiikassa, elintarvikkeissa, lääketieteessä, päivittäisissä kemikaaleissa, elektroniikassa, leluissa, laitteisto-, muovi- ja muilla teollisuudenaloilla, ja sitä voidaan soveltaa erilaisiin tasomerkintöihin, ja pinnoitusmekanismin korvaaminen voi vastata epätasaista pintamerkintää; ja koneella on edut: korkea vakaus, hyvä etikettivaikutus, ei ilmakuplia, ei ryppyjä ja tarkka merkintä.

Etiketöintikoneen parametrit
Tarran pituus10 mm ~ 300 mm
Tarran leveys10mm ~ 150mm
Rullan etiketin ulkohalkaisija300 mm ~ 350 mm
Rullan etiketin sisähalkaisija70 mm ~ 75 mm
Tarkkuus± 1 mm
Tarran nopeus30 ~ 120kpl / min
Kuljettimen nopeus5 ~ 25m / min
Sopiva tarratyyppiTarralappu (Läpinäkyvä kalvo on saatavana)
Työilman paine0,4-0,6 MPa
Jännite220 VAC ± 10 50 Hz
Teho1500 W
Paino230 kg
Kokonaismitat2000mm × 800mm × 1500mm

Pääpiirteet

1) Laaja käyttöalue, voi täyttää pyöreän pullon etiketin tai sqaure-pullon etiketöinnin tarpeet, pullojen välillä vaihtaminen on helppoa, helppo säätää

2) Tarran tarkkuus on hyvä, etiketin kiertotie käyttää oikaisumekanismia, teippi ei poikkea, merkinnän asento ja kaltevuus ovat säädettävissä eikä säätöä ole kuollut kulma.

3) Etiketin laatu on erinomainen, ota käyttöön joustava puristimen peitevyö, etiketti on tasainen, ei ryppyjä, parantaa pakkauksen laatua.

4) Sovellus on joustava, pullon seisova tyyppikoneessa on automaattinen pullonerotustoiminto, se voidaan valmistaa yhdessä koneessa ja se voidaan myös liittää tuotantolinjaan.

5) Älykäs ohjaus, automaattinen valosähköinen seuranta, merkitsemättömyys, epätyypillinen automaattinen korjaus ja etikettien automaattinen tunnistus, vuotojen estäminen ja etikettihävikki.

6) Korkea vakaus, tukilaitteet käyvät 7 × 24 tuntia, Mitsubishi PLC, Weinview-valkokangas, KEYENCE-pulloanturi, Leuze-korkean tarkkuuden etikettianturi.

7) Säätö on yksinkertainen, etiketöintinopeus, kuljetusnopeus ja pullon erotusnopeus voivat toteuttaa portaattoman nopeuden säätämisen ja säätö suoritetaan vaatimuksen mukaisesti.

8) Vahva ja kestävä, ota käyttöön kolme palkin säätömekanismia, hyödynnä täysin kolmion vakautta, koko kone on vankka ja kestävä. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ss304, joka on GMP-tuotannon vaatimusten mukainen.

Automatic-Carton-Box-Corner-Labeling-Machine-Details

Yksityiskohdat

Kelausmekanismi

Se käyttää telan etikettiä. Mekanismi purkautuu, kun kone on toiminnassa.
--Tarran käyttö: tarraetiketti, kuiva liimakalvo, elektroninen valvontakoodi, viivakoodi ja niin edelleen.
--Tuotteen käyttö: Tuotteet, joita tarvitaan etikettien tai kalvojen kiinnittämiseen tasaiselle, suurelle kaaripinnalle

Vetotoiminto

Se vetää tarraa, joka lisää tarran tarkkuutta. Se on yksinkertainen rakenne, jota on helppo käyttää. ja se voi estää tarran liikkumisen.

Sensori

Tukea pitkäaikaista työtä, ei kuumaa, tarkkaa tunnistusta, yksinkertaista käyttöä. Se tunnistaa tarran, kun kone on toiminnassa. Voi siten lisätä tarkkuutta.

Peittomekanismi

Yksinkertainen säätö, vakiomuotoilu, ei ryppyjä, ei kuplia

Koneen materiaali

Vahva ja kestävä, ota käyttöön kolmen palkin säätömekanismi, hyödynnä täysin kolmion vakautta, koko kone on vankka ja kestävä. Se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ss304, joka on GMP-tuotannon vaatimusten mukainen.

Komponentit

Korkea vakaus, tukilaitteet toimivat 7 × 24 tuntia, Mitsubishi PLC, Weinview-valkokangas, KEYENCE-pullotunnistin, Leuze-korkean tarkkuuden etiketti-anturi.

Mustesuihkutulostin

Se voidaan varustaa mustesuihkutulostimella, joka voi tulostaa tuotantopäivä ja eränumeron verkossa, vähentää pullon pakkausprosessia ja parantaa tuotannon tehokkuutta.

Nauhatulostin

Se voidaan varustaa nauhatulostimella, joka voi tulostaa tuotantopäivämäärän ja eränumeron verkossa, vähentää pullon pakkausprosessia ja parantaa tuotannon tehokkuutta.

Sovellus

Sitä voidaan käyttää etiketteihin, pahvilaatikoihin, erilaisiin kortteihin, paperiarkkeihin, taittamattomiin paperilaatikoihin, PE-laukkuihin, kirjoihin ja vastaaviin, ja sitä voidaan myös liittää suojakalvoilla erilaisten tuotteiden pinnalle.