Meistä

VKPAK Machinery sijaitsee Shanghaissa, Kiinan eturintamassa, Kiinan talous-, rahoitus-, kauppa- ja merenkulkukeskus. Olemme ylpeitä koneemme korkeasta laadusta, mutta myös erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Tarjotakseen yhden luukun tehokkaan ostopalvelun, VKPAK aloitti etiketöintikoneiden valmistajalta ja investoi ja jakoi useita tehtaita täyttö-, korkki- ja pakkauskoneista. Tutkimus- ja kehitysinsinöörit voivat tehdä ammattitaitoisen ratkaisun räätälöityihin koneisiin asiakkaan erilaisten vaatimusten mukaisesti kaikilla aloilla, kuten ruoka ja juoma, kosmetiikka, kemikaalit, torjunta-aineet, tiedotus, viestintä jne. ja tehtävä.

Keskitymme itseliimautuviin etiketöintiratkaisuihin kaikentyyppisille ja -muotoisille paketeille. Jos vaatimusmerkintäkoneesi tuotantoprosessille, voimme tarjota yksinkertaisen tai oikean ratkaisun juuri sinun sovelluksiisi.

Tehtaan näyttely

Me välitämme korkealaatuisesta korkeasta suorituskyvystä ja huippuluokan käyttäjistä, jotka käyttävät feellingiä. Jaamme mielellämme teknisen edun arvostettujen asiakkaidemme kanssa. Pitkällä aikavälillä yhteistyössä hyvin toimivan yrityksen kanssa olemme oppineet heidän edistyneen johtokokemuksensa ja tekniikansa ja saaneet paljon parannuksia ja innovaatioita.

VKPAK perustuu automaatiolaitteiden trendeihin ja ymmärrykseen, on ollut usko teknologiseen innovaatioon, markkinoiden kysynnän ohjaama itsensä kehittämisen lähestymistapa itsensä kehittämiseen, markkinoiden kysyntä johtaa yrityksen pitkäaikaiseen kehitykseen, yritys on ollut johtava tekniikka , korkea laatu, hyvät tekniset palvelut, joilla on hyvä maine ja jotka saavat suuren tuen kotimaisilta ja ulkomaisilta yrityksiltä. 80% tilauksista tulee kanta-asiakkaille ja asiakkaiden suosituksille.

Sinun tukesi ja tyytyväisyytesi on pyrkimyksemme suunta ja imputus. Näytämme sinulle kaikki edut, kasvetaan yhdessä. Olemme varmoja, että voimme tehdä pitkäaikaista ja ystävällistä liiketoimintaa kanssasi. Luottamuksen, palvelumme ja koneemme takia.

Tiimimme